пятница, 26 февраля 2016 г.

День Героїв Небесної Сотні

В рамках проведення тижня громадянської освіти і виховання, 19 лютого 2016 року відбулось засідання історичного клубу "Перспектива". 
Учні 10-х класів під керівництвом вчителя історії Дубового С. А. підготували і провели конференцію, присвячену історичним подіям з державотворення в Україні у ХХ столітті та на початку ХХІ століття. 
У своїх виступах учні розповідали про героїзм борців за незалежність і соборність України, військові звитяги захисників рідної землі. Хвилиною мовчання вшанували Героїв Небесної Сотні та загиблих учасників АТО на сході України.

Ми вірим, що герої не вмирають,
Вони у нашій пам'яті живуть.
По правді жити нам заповідають,
І жити нам байдуже не дають.

8 комментариев:

  1. Зимові свята вже за вікном! Я хочу побажати вам веселого Різдва та щасливого Нового Року! Нехай прийдешній рік буде сповнений яскравими враженням і ніщо не змусить вас сумувати! Моє вітання для вас:
    http://rizhyjolen13.blogspot.com/2016/12/holidays-are-close.html

    ОтветитьУдалить
  2. Дорогі вчителі, я хочу привітати вас із наближенням зимових свят!Бажаю, щоб в новому 2017 році вас супроводжував успіх, оточувало щастя, а також вдячні учні, що будуть піднімати настрій плідною працею та радісними посмішками. Прийміть від мене маленький подарунок:http://angry-people.blogspot.com/2016/12/blog-post.html

    ОтветитьУдалить
  3. Этот комментарий был удален автором.

    ОтветитьУдалить
  4. Этот комментарий был удален автором.

    ОтветитьУдалить
  5. Этот комментарий был удален автором.

    ОтветитьУдалить
  6. Любі вчителі!
    Прийміть мої найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим. Нехай ці свята – вісники оновлення, мрій і сподівань – принесуть Вам і Вашій родині добро, мир і достаток. Бажаю, щоб у новому році Ви зробили все те, про що так давно мріяли. Вірю, що у новому році Ви відчує турботу з боку колег, тепло друзів та близьких. Щастя Вам, міцного здоров’я, здійснення найзаповітніших бажань.
    Моя листівка-подарунок:
    http://qeryieuy.blogspot.com/2016/12/blog-post.html

    ОтветитьУдалить
  7. Любі вчителі, вітаю вас з Новим роком та Різдвом Христовим. Бажаю вам миру, добробуту та достатку. Нехай у цьому році здійсняться ваші найзаповітніші бажання.
    http://khelaiyatamriko.blogspot.com/2016/12/marry-christmas-and-happy-new-year.html

    ОтветитьУдалить
  8. С Новим Роком, вітаю щиро!
    Happy New Year, best wishes!) ♥♥♥

    ОтветитьУдалить