вторник, 11 марта 2014 г.

Дослідницький проект «Пам′ятки козацької доби в Києві»

27 лютого 2014 року відбулося засідання історико-правового клубу «Перспектива». Під час засідання учні 8-х класів захищали дослідницький проект  «Пам′ятки козацької доби в Києві» над яким вони працювали упродовж навчального року.
Учні мотивували свою працю в проекті та познайомили присутніх з результатами дослідницької роботи: створили відеотур «Козацькими шляхами Києва» українською та англійською мовами, презентацію за темою, оформили збірник матеріалів за результатами дослідження.

Виступи учнів були змістовними, емоційними. У роботі над проектом брали участь 43 учні під керівництвом вчителя історії Свириди Л.В., англійської мови Остапенко Р.В., бібліотекаря Чорнобай З.В.




9 комментариев:

  1. Цей проєкт мені дуже сподобався.

    ОтветитьУдалить
  2. Я брала участь у цьому проекті і він мені дуже сподобався. Ми дуже довго працювали над цим проектом і я впевнена, що він був дуже цікавий, бо учні 8 классів шукали багато матеріалу, обробляли його і робили презентацію.

    ОтветитьУдалить
  3. Я приймала участь у цьому проекті і була задоволена результатом, адже на нього я, а також троє моїх подруг витратили немало сил, щоб зробити його цікавим та захоплюючим. Учні паралелі 8-их класів шукали і обробляли матеріал, а ми в свою чергу збирали головну і найцікавішу інформацію та по ній шукали картинки....В рузельтаті вийшла цікава та змістовна презентація, за якою учні розповідали про ті чи інші пам`ятки козацтву в Києві. Це був наш перший серйозний крок до майбутнього дорослого життя, адже ми вперше спробували захистити проект, який стрворили та провели власними силами, але звичайно не без допомоги вчителів.Дуже дякуємо Свириді Л.В. за те, що вона дала нам змогу показати свої сили та допомогала нам впродовж усієї роботи, а також за велику допомогу ми вдячні вчительці англійської мови Остапенко Р.В. та бібліотекарю Чорнобай З.В.!!!Впродовж усієї нашої роботи над цим проектом ми відчули радість, гордість за себе, серйозність нашого наміру та хвилювання!Дякую всім за ці неперевершені дні!

    ОтветитьУдалить
  4. Этот комментарий был удален автором.

    ОтветитьУдалить
  5. ۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞
    Я приймала участь у цьому проекті.
    Спочатку вся паралель старанно добирала потрібну інформацію, а згодом ми редагували її та створювали презентацію. Зважаючи на те, що працювати над ним мені випало із моїми чудовими подругами та під керівництвом досвідчених вчителів, час пройшов весело та не помітно, а я отримала великий досвід і нові знання. І от, коли настав час захисту нашого проекту, із завмиранням серця кожний з нас виходив на сцену, розповідав дібрану інформацію і під оплески спускався до залу займаючи свої місця. Це було дісно чудово та незабутньо!
    Результатом місяця нашої праці ми дійсно можемо пишатися.
    Дякую всім учням за клопітку працю, вчителям за їх чудові ідеї та допомогу,глядачам за їх увагу та підтимку!
    ۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞

    ОтветитьУдалить
  6. Дуже сподобався проєкт! Поважаю пам'ятки козацької доби.

    ОтветитьУдалить
  7. Дуже сподобався цей проект!

    ОтветитьУдалить
  8. Проект цікавий і дійсно сильно сподобався. За дослідницький проект про козаків окрема подяка!

    ОтветитьУдалить
  9. Дуже цікавий та корисний проект.

    ОтветитьУдалить